Veel gekozen categoriën Bekijk alle situaties
Direct aanvragen

Het team van MijnUrgentie

Anneke is de drijvende kracht achter mijnUrgentie. Met haar passie om mensen te helpen, heeft ze de missie om woningzoekenden door heel Nederland te ondersteunen bij het aanvragen van een urgentieverklaring.

Met haar achtergrond als gemeentemedewerker en ervaring bij de politie, heeft Anneke de juridische kennis en ervaring om woningzoekenden te helpen bij het navigeren door de complexe wet- en regelgeving rondom urgentieverklaringen.

Maar laat je niet afschrikken door haar uitgebreide kennis en ervaring – Anneke is een open en toegankelijk persoon die altijd bereid is om een helpende hand te bieden. Woningzoekenden kunnen altijd contact met haar opnemen om samen te kijken naar mogelijke oplossingen voor hun woonsituatie.

En als je denkt dat Anneke alleen maar serieus is over haar werk, dan heb je het mis. Ze is een ware meester in het combineren van humor en professionaliteit. Met haar grappige opmerkingen en levendige persoonlijkheid maakt ze de complexe wereld van urgentieverklaringen een stuk aangenamer.

Dus, als je op zoek bent naar iemand die niet alleen de kennis en ervaring heeft om je te helpen, maar ook de persoonlijkheid om je op je gemak te stellen, dan is Anneke van der Ham degene die je zoekt.

Zij gingen u voor